Adaptacija stanova

AQUA SPEED je preduzuće specijalizovano za izvodjenje radova - adaptacija stanova, adaptacija poslovnog prostora i vodoinstalaterske usluge. Adaptacijom se uspešno bavimo duži niz godina i osluškujući tržište proširujemo našu ponudu u skladu sa rastom i razvojem same kompanije.

Adaptacija stanova i poslovnih prostora se radi iz više razloga. Ponekad je nužna i preko potrebna upravo zbog dotrajalosti samog objekta. U nekim slučajevima se radi da bi se prostor adaptirao u druge svrhe ili se zbog promene životnih potreba javlja potreba za dodatnim prostorom tj. sobama.

Adaptacija stanova / prednosti:

Adaptacijom starijeg stana dobija se novi kvalitetniji stan

Adaptacija prostora je daleko jeftinija od kupovine novog

Poboljšanje funkcionalnosti životnog ili poslovnog prostora

Samostalan odabir materijala, načina izvodjenja radova ...

Adaptacijom, prostor prilagođavate Vašim željama i potrebama

Takodje veliki ugođaj donosi adaptacija kupatila

Naš način rada je adaptacija stana po sistemu ključ u ruke. Dajemo garanciju na izvedene radove i adaptaciju. Ističemo kvalitet i brzinu, jer mi poštujemo Vase vreme i novac.. Adaptaciija stanova tj. prostora zahtreva više majstora različitih profila koje treba uskladiti i povezati da bi se dobio očekivan rezultat.

Kako bi Vam olakšali samu adaptaciju, kod nas dobijate sve na jednom mestu, vrhunske majstore različitih profila koji svoj posao obavljaju savesno, profesionalno i u skladu sa datim projektom u saradnji sa kolegama.

Radimo sve počevši od rušenja zidova, zamena i postavka pločica, brušenja parketa, menjanje vodovodnih cevi i elektroinstalacija, krečenja zidova, odgusenja kanalizacie.

Ukoliko želite da adaptirate Vaš stan, kuću ili poslovni prostor, a nemate jasnu ideju kako to da uradite, pozovite AQUA SPEED i naši stručnjaci uz pomoć našeg vodoinstalater -a će Vam rado pomoći da osmislite projekat.

Ukoliko su Vam pak potrebni pojedinačni radovi poput keramičarskih, parketarskih, zidarskih, ugradnja stolarije, izrada spuštenih plafona, sanacija krova, vodoinstalaterski i elektroinstalaterski radovi kao i gipsarski radovi kontaktirajte nas kako bi u najkraćem roku dobili odgovor na Vaš upit.

Uverite se u naše povoljne cene a pre svega u kvalitet kad je u pitanju adaptacija stanova, svi pojedinačni radovi.

Imate dodatna pitanja? Kontaktirajte nas