Adaptacija kupatila

Pozovite nas i doćićemo do vas
064 444 8992


SASTAVNI DEO SREĐIVANJA SVAKOD DOMA JE ADAPTACIJA KUPATILA

Prepustite adaptiranje vašeg kupatila profesionalcima

Kupatilo kao posebna prostorija u našim domovima i poslovnim prostorima zaslužuje posebnu pažnju iako se u većini slučajeva uzima zdravo za gotovo sve dok se ne dogodi neki kvar.

Bilo da je reč o starom ili novom kupatilu adaptacija kupatila može popuno osvežiti izgled i poboljšati funkcionalnost te Vaše kupatilo učiniti atraktivnim prostorom vrednim pažnje.

U većini slučajeva kupatilo je najmanja prostorija u stanu ali adaptacija kupatila zahteva mnogo više vremena od bilo koje druge upravo zbog kompleksnosti usklađivanja tehnički izvodljivih radova sa vizuelnim osmišljavanjem celokupnog izgleda i funkcionalnosti kupatila.

Uzimajući u obzir namenu kupatila te da je kupatilo mesto u kom najmanje boravimo, ušteda u kvadratima stana se najviše odražava upravo na ovaj prostor. To se najviše uviđa u starijim zgradama jer su upravo ta kupatila prlagođena opremi i načinu života u vreme u koje su zgrade i sagrađene.

Adaptacija kupatila podrazumeva poklapanje estetskih i funkcionalnih zahteva korisniku prostora.

Neizostavni elementi svakog kupatila su wc šolja, umivaonik, bojler i kada ili tuš kabina.

Svaki od ovih elemenata ima više varijacija. Izbor je na Vama. Da li ugraditi standardnu wc šolju sa vodokotlićem, monoblok ili stojeću konzolnu wc šolju sa ugradnim vodokotlićem. Prilikom izbora umivaonika odlučićete se pak za ugradni, poluugradni, samodržeći klasični itd. I sa kadama i tuš kabinama je slično, postoji širok izbor od tipične ležeće kade (obične ili hidromasažne), ugaone, tuš kade sa ili bez kabine (hidromasažna ili obična) itd..Da li Vam više odgovara klasični ili protočni bojler?

Adaptacija kupatila, iako na izgled jednostavan poduhvat, bez podrške našeg vodoinstalatera može biti srljanje u velike i neplanirane troškove.

Zato je Vaš prvi korak, kad je adaptacija kupatila u pitanju kontakt sa nama. Opremljeni smo znanjem, alatom, stručnim kadrom i profesionalnošću i već dugi niz godina uspešno se bavimo adaptacijom. Naravno nudimo sve vodoinstalaterske usluge

U odnosu na postojeće stanje i želje klijenata izvodimo sledeće radove:

Rušenje (demontažu)

Vodovodne instalacije

Instalacije centralnog grejanja ukoliko je potrebno

Elektroinstalacije

Zidarske radove

Keramičarske radove

Montaža sanitarne opreme

Naše usluge nudimo svima Vama koji tražite kvalitetne, pouzdane i profesionalne izvodjače radova pri adaptaciji kupatila, i uopšte prostora bilo da je u pitanju stan ili poslovni prostor. Kad primetite slabiji protok odvoda, pozovite nas na vreme, jer vaše kupatilo je spremnoi za odgusenje kanalizacije