Adaptacija stanova

Pozovite nas i doćićemo do vas
064 444 8992


ADAPTACIJA STANOVA

AQUA SPEED je preduzuće specijalizovano za izvodjenje radova – adaptacija stanova, adaptacija poslovnog prostora i vodoinstalaterske usluge. Adaptacijom se uspešno bavimo duži niz godina i osluškujući tržište proširujemo našu ponudu u skladu sa rastom i razvojem same kompanije.

Adaptacija stanova i poslovnih prostora se radi iz više razloga. Ponekad je nužna i preko potrebna upravo zbog dotrajalosti samog objekta. U nekim slučajevima se radi da bi se prostor adaptirao u druge svrhe ili se zbog promene životnih potreba javlja potreba za dodatnim prostorom tj. sobama.

Adaptacija stanova / prednosti:

Adaptacijom starijeg stana dobija se novi kvalitetniji stan

Adaptacija prostora je daleko jeftinija od kupovine novog

Poboljšanje funkcionalnosti životnog ili poslovnog prostora

Samostalan odabir materijala, načina izvodjenja radova …

Adaptacijom, prostor prilagođavate Vašim željama i potrebama

Takodje veliki ugođaj donosi adaptacija kupatila

Naš način rada je adaptacija stana po sistemu ključ u ruke. Dajemo garanciju na izvedene radove i adaptaciju. Ističemo kvalitet i brzinu, jer mi poštujemo Vase vreme i novac.. Adaptaciija stanova tj. prostora zahtreva više majstora različitih profila koje treba uskladiti i povezati da bi se dobio očekivan rezultat.

Kako bi Vam olakšali samu adaptaciju, kod nas dobijate sve na jednom mestu, vrhunske majstore različitih profila koji svoj posao obavljaju savesno, profesionalno i u skladu sa datim projektom u saradnji sa kolegama.

Radimo sve počevši od rušenja zidova, zamena i postavka pločica, brušenja parketa, menjanje vodovodnih cevi i elektroinstalacija, krečenja zidova, odgusenja kanalizacie.

Ukoliko želite da adaptirate Vaš stan, kuću ili poslovni prostor, a nemate jasnu ideju kako to da uradite, pozovite AQUA SPEED i naši stručnjaci uz pomoć našeg vodoinstalater -a će Vam rado pomoći da osmislite projekat.

Ukoliko su Vam pak potrebni pojedinačni radovi poput keramičarskih, parketarskih, zidarskih, ugradnja stolarije, izrada spuštenih plafona, sanacija krova, vodoinstalaterski i elektroinstalaterski radovi kao i gipsarski radovi kontaktirajte nas kako bi u najkraćem roku dobili odgovor na Vaš upit.

Uverite se u naše povoljne cene a pre svega u kvalitet kad je u pitanju adaptacija stanova, svi pojedinačni radovi.