Hitna popravka procurele cevi

Pozovite nas i doći ćemo do vas
064 444 8992

Hitna popravka procurele cevi


Ukoliko vam se desilo da je zbog hladnoće ili zbog nekog drugog oštećenja procurela vodovodna cev mi takve probleme otklanjamo brzo i efikasno najsavremenijim alatima. Cena popravke 950 din..

  • Popravka probušene cevi
  • Popravka probušene cevi – Vodoinstalater Beograd
  • Popravka probušene cevi se vrši na celoj teritoriji Beograda, tokom cele godine i za sve praznike. Ukoliko se i Vi suočavate sa ovim problemom posle hladne zime, usluga popravka probušene cevi kao i Vodoinstalater Beograd Vam stoji na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 24h i po Vašem pozivu odmah izlazimo na teren, zatvaramo vodu u stanu ili kompletnoj zgradi, kući ili poslovnom prostoru i brzo rešavamo problem. Popravka probušene cevi se u najvećem broju slučajeva završava zavarivanjem metalnih cevi ili njihovom zamenom, a kod plastičnih cevi, vrši se zamena cevi i postavljanje novih cevi.

Smrzavanju i pucanju podložnije su metalne cevi nego plastične. Bakarne cevi ili cevi od nerđajućeg čelika otpornije su od olovnih.

Usled stvaranja ledenog čepa, može se desiti da usled njegovog širenja pukne cev ili da pritiska spoj. Nakon toga led se topi a instalacije počinju da cure.

Tada su tu naši vodoinstalateri koji će vam pomoći da rešite nastali problem. Oni će tada zaustaviti dovod vode, očistiti cev i zameniti deo koji je oštećen.

U slučaju oštećenja koji je prouzrokovan smrzavanjem nije moguće ponovno spajanje. Tada naši vodoinstalateri menjaju oštećeni deo cevi dodavanjem nastavka (žensko-ženski) ili dodavanjem cevi koja je na postojeći cevovod povezana pomoću nastavka ili mehaničkih spojeva.