Vodoinstalater

Pozovite nas i doćićemo do vas
064 444 8992


MAJSTOR VODOINSTALATER BEOGRAD

Radovi koji pordazumevaju vodoinstalaterske usluge su jako osetljivi, ovim poslom se naša porodična firma bavi 15 godina. Najćešći uzrok nekog vida štete je kvar na vodoinstalaterskim mrežama. Shodno tome ne treba zanemariti neko malo curenje ili pak vlažne ventile, jer je to prvi znak da se bliži neki veći kvar. Takodje prvi znak za odgusenje kanalizacije je ako vam voda slabije otiče. Preventiva je mera koja je idealna da se izbegnu bilo kakvi kvarovi na vodovodnoj mreži. Adaptacija kupatila je takodje zahtevan poduhvat u kom sve odvodne cevi treba da se postave sa odredjenim padom kako bi se smanjila mogućnost za zagušenje. Slobodno nas kontaktirajte, ljubazni i pedantni majstori će vam dati pravi savet šta sve treba promeniti kako bi izbegli veće kvarove.

odgušenje svh tipova cevi

zamena instalacija i popravka wc šolja

montiranje sanitarije

popravka i zamena svih ventila

postavljanje nove vodovodne instalacije

rešavanje svih problema septičkih jama

snimanje cevi posebnim kamerama

odgušenje svh odvoda

zamena i popravka slavina

montiranje tuš kabine

zamena oštećenih pločica

Projektovanje svih radova

odgušenje dvorišne kanalizacije

zamena svih vodovodnih cevi

AQUA SPEED PRUŽA RAZLIČITE VODOINSTALATERSKE USLUGE.

Situaciju na koju često nailazimo je ta da su klijenti sami majstorišu, što dovodi do toga da zbog neadekvatnog alata kvar postane veći, a neretko se dešava da zbog oštećenja na cevima dodje do poplave. Kad se navedena situacija desi, popravka je mnogo skupla i česti odgovori su:” samo je malo curelo, pa sam samo dotegao”, izbegnite dodatne troškove i proravke firma Aqua Speed je tu za vas. Ovo je jedan od scenarija koji se dešava zbog sitnih kvarova. Mi sve vodoinstalaterske radove radimo sa profesionalnom opremom. Posedujemo profesionalne kamere uz pomoć kojih snimamo cevi, kako pi pre intervencije locirali kvar i isti otklonili bez ikakvih oštećenja. Naši majstori su specijalizovani za sve

vodoiinstalaterske uslugetako da nam možete poveriti kako sitne tako i krupne popravke.

Zasto prepustiti posao profesionalcima:
-Nedovoljno stručnim popravkama veće su šanse da učinite kvar većim.
-Kontaktirajte nas, i u dogovoreno vreme na vašu adresu doćiće vodoinstalater koji može da reši svaki problem.
-Mi cenimo vaše vreme i novac, a nudimo kvalitet i garancija na izvršene usluge.
Popravka bojlera

Bojler je jedan od najvažnijih aparata u Vašem domu. Pri kupovini obratite pažnju na energetsku efikasnost, jer je on jedan od najvećih potrošača. Naši majstori vam mogu dati pravi savet koji bojler je idealan za vašu porodicu. Pozovite AQUA SPEED servis ljubazni i odgovorni majstori su tu za vas.