Vodovodne instalacije

Pozovite nas i doćićemo do vas
064 444 8992


SVI VODOVODNI RADOVI NA JEDNOM MESTU

Prilikom uređenja i adaptacije prostora posebno treba voditi računa o vodovodnim instalacijama jer se postavljaju ispod pločica te ukoliko se posao uradi neprofesionalno može doći do neplaniranih troškova.Iz tog razloga je adaptacija kupatila osetljiv posao

Prvo i osnovno jeste dobar plan, koji ce vaš vodoinstalater sprovesti u delo kako bi sve izgledalo i funkcionisalo kako treba.

Plan se odnosi na jasnu viziju o tome koje ćete sanitarije koristiti u Vašem domu te na taj način predvideti mesta i priključke za svaki pojedinačni element.

Vodovodne instalacije podrazumevaju dovod tople i hladne vode a gde postoji dovod vode neophodno je da postoji i odvodna tj. kanalizaciona instalacija. Da bi izbegli odgusenje kanalizacije potrebno je da majstor postavi cevi pod odgovarajućim uglom, kako bi se izbegla eventualna zagušenja

Vodovodne instalacije postavljene u kuhinji, kupatilu ili dvorištu su suštinski specifične celine upravo zbog različitih elemenata koje se priključuju na vodovodne instalacije a koje su povezane sistemom kanalizacionih cevi te zajedno čine sistem vodovoda i kanalizacije.

Dovod tople vode se vrši od bojlera do svakog pojedinačnog potrošača (sudopera, umivaonik, kada, tuš kabina, veš mašina..). Pošto je u pitanju dovod tople vode potrebno je voditi računa o toplotnoj izolaciji cevi jer se na taj način postižu znatne energetske uštede – smanjenje potrošnje potrebne energije za zagrejavanje vode.

Bilo da su u pitanju vodovodne instalacije u kuhinji, kupatilu ili dvorištu, uz dugogodišnje iskustvo i visoko kvalifikovan kadar, u prilici smo da vam ponudimo kvalitetne vodoinstalaterske usluge koje će premašiti vaša očekivanja.Posle svakog završetka radova vršimo obaveznu proveru tj. probu instalacije.

Ulaganjem u kvalitet izvedenih radova kao i kvalitetan materijal koji se ugrađuje ulažete u Vaš kvalitet života kao i kvalitet života članova Vaše porodice. Vaše ulaganje je vidljivo kroz dugotrajni proces upotrebe.